ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا به خاطر بسپار.

انعقاد تفاهم نامه همکاری آموزشی جهاددانشگاهی استان و انجمن مدیران کنترل کیفیت استان

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
منتشرشده در: اخبار و رویدادها

از تاریخ 94/09/01 تفاهم نامه همکاری آموزشی مابین جهاددانشگاهی استان و انجمن مدیران کنترل کیفیت استان منعقد گردید که تا تاریخ 1395/08/30 معتبر می‌باشد. بر طبق مفاد این تفاهم نامه کلیه افرادی که از سوی انجمن معرفی نامه ارائه نمایند، می توانند ضمن برخورداری از 30 درصد تخفیف در شهریه، در دوره های آموزشی غیرصنفی که توسط این نهاد برگزار میگردد، شرکت نمایند.

همچنین جهاد دانشگاهی متعهد میگردد 10 درصد از شهریه دوره‌های صنفی که به سفارش انجمن برنامه‌ریزی و اجرا می‌نماید را به انجمن پرداخت کند.

علاقه مندان برای اطلاع از عناوین دوره ها می توانند به بخش کارگروههای آموزشی مراجعه نمایند.

بازدید 856 بار
آخرین ویرایش در شنبه, 16 آبان 1394 ساعت 14:05