ورود به حساب کاربری

(0 رای‌ها)
منتشرشده در: اخبار و رویدادها

انعقاد تفاهم نامه همکاری آموزشی جهاددانشگاهی استان و فرمانداری شهرستان خاش

از تاریخ 94/07/01 تفاهم نامه همکاری آموزشی مابین جهاددانشگاهی استان و فرمانداری شهرستان خاش منعقد گردید که تا پایان نیمه اول سال 1395 معتبر می باشد. بر طبق مفاد این تفاهم نامه کلیه کارکنان، بازنشستگان، اعضای هیات علمی، دانشجویان، اعضای صنوف و مشاغل، جوانان و بانوان شهرستان خاش و اعضای محترم خانواده ایشان اعم از همسر و فرزندان محترم آنان با ارائه معرفی نامه از سوی ادارات، نهادها، سازمانها، موسسات و ... آن شهرستان و با تایید فرمانداری می توانند ضمن برخورداری از 30 درصد تخفیف در شهریه، در دوره های آموزشی کوتاه مدت این نهاد شرکت نمایند.

همچنین کلیه کارکنان محترم فرمانداری، با ارائه معرفی نامه از تخصیص 100 درصدی شهریه در هریک از دوره های آموزشی برخوردار خواهند بود.

علاقه مندان برای اطلاع از عناوین دوره ها می توانند به بخش دوره های آموزشی مراجعه نمایند.

بازدید 750 بار
آخرین ویرایش در شنبه, 16 آبان 1394 ساعت 12:01