ورود به حساب کاربری

نام کاربری *
رمز عبور *
مرا به خاطر بسپار.

انعقاد تفاهم نامه همکاری آموزشی جهاددانشگاهی استان و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان

این مورد را ارزیابی کنید
(0 رای‌ها)
منتشرشده در: اخبار و رویدادها

از تاریخ  / /94 تفاهم نامه همکاری آموزشی مابین جهاددانشگاهی استان و سازمان نظام مهندسی ساختمان استان منعقد گردید که تا پایان سال 1395 معتبر می باشد. بر طبق مفاد این تفاهم نامه کلیه کارکنان و اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان استان و همسر و فرزندان محترم آنان با ارائه معرفی نامه از سازمان می توانند ضمن برخورداری از 30 درصد تخفیف در شهریه، در دوره های آموزشی کوتاه مدت این نهاد شرکت نمایند. علاقه مندان برای اطلاع از عناوین دوره ها می توانند به بخش دوره های آموزشی مراجعه نمایند.

ضمنا در صورت رضایت طرفین و ذی نفعان از تفاهم ناماه مذکور، تمدید آن در سالهای آتی امکان پذیر خواهد بود.

بازدید 922 بار
آخرین ویرایش در دوشنبه, 04 آبان 1394 ساعت 14:11