دوشنبه, 11 آبان 1394 ساعت 22:56

معرفی معاونت آموزشی

حوزه آموزش جهاددانشگاهی واحد استان سیستان و بلوچستان در دو بخش آموزش های کوتاه مدت و بلند مدت فعالیت دارد:

1- آموزشهای بلندمدت:

جهاد دانشگاهی واحد سیستان و بلوچستان با دارا بودن دو مرکز آموزش عالی علمی کاربردی در شهرستانهای زاهدان و زابل از طریق سازمان سنجش نسبت به پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی اقدام مینماید. دوره های آموزشی در حال اجرا در این مراکز مصوب دانشگاه علمی کاربردی کشور بوده و فراخوان جذب دانشجو در آنها توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور و سازمان سنجش در مقاطع معین بصورت عمومی اعلام میگردد. فارغ التحصیلان این مراکز آموزشی موفق به اخذ مدارج تحصیلی و تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می‌شوند.

2- آموزشهای کوتاه مدت:

جهاد دانشگاهی با شناسایی نیاز جامعه عمومی، فارغ التحصیلان دانشگاهی، شاغلین ادارات و دستگاههای اجرایی و فعالان حوزه‌های اقتصادی و صنعتی برای تقویت مهارتهای دانش بنیان افراد مذکور به منظور کمک به ارتقاء کیفی تولیدات و خدمات و دستیابی جوامع هدف به اشتغال هدف به اشتغال پایدار و توسعه محور دوره‌‌های آموزشی کوتاه مدت عمومی، تخصصی و فوق تخصصی، مهارتی و آموزش عالی آزاد در حوزه‌های مختلف فنی، مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه، روانشناسی و علوم تربیتی، کارکنان دولت، مدیریت و اقتصاد، زبانهای خارجه و ... طراحی نموده و با اخذ مجوز از مراجع مربوطه از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارتین بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری نسبت به اجرای آنها اقدام می‌کند. افراد شرکت کننده در دوره‌های مربوطه پس از پایان دوره و اخذ نمره قبولی و احراز شرایط لازم موفق به دریافت گواهینامه پایان دوره کوتاه مدت جهاددانشگاهی خواهند شد. بر اساس قوانین و مقررات، این گواهینامه‌ها مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی ریاست محترم جمهوری می‌باشد، لیکن منجر به دریافت مدارج تحصیلی دانشگاهی نمی‌شود.

بازدید 1064 بار آخرین ویرایش در سه شنبه, 12 آبان 1394 ساعت 12:50

For each color, the params below will give default values
Blue Red Oranges Green Purple Pink